Pravilnik o Zasebnosti

Obiskovalci spletne strani, ki oddajo komentarje, bodo imeli svoje informacije zbrane, vključno z njihovim IP naslovom in nizom uporabniškega agenta brskalnika, ko izpolnijo obrazec. Zbiranje teh podatkov se izvaja za odkrivanje neželenih sporočil (spam). Poleg tega se bo iz e-poštnega naslova uporabnika spletne strani generiral anonimiziran niz ali koda. Poleg tega se lahko e-poštni naslov pošlje storitvi Gravatar, da se preveri, ali je v uporabi.

Nalaganje Slik

Obiskovalcem priporočamo, da ne nalagajo slik, ki vsebujejo vdelane lokacijske podatke, saj imajo lahko drugi obiskovalci po prenosu datotek dostop do teh informacij.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke s trajanjem enega leta v primerih, ko obiskovalci zapustijo komentarje na strani in se odločijo shraniti svoje podatke, kot so ime in e-poštni naslov.

Vdelana Vsebina

Ko uporabniki naletijo na vdelano vsebino, kot so videoposnetki, članki in slike, je pomembno vedeti, da se bo taka vsebina obnašala v skladu z vsebino na izvorni spletni strani. Drugače povedano, lahko zbira podatke, sledi interakcijam ali uporablja piškotke.

Deljenje Podatkov

Uporabniki, ki zahtevajo ponastavitev gesla, bodo v e-poštnem sporočilu skupaj s temi informacijami našli svoj IP naslov. Za posameznike, ki pustijo komentarje, se bodo njihovi podatki in povezani metapodatki shranjevali neomejeno časa. To se izvaja za prepoznavanje in odobritev morebitnih nadaljnjih komentarjev. Osebni podatki, ki jih delijo uporabniki med postopkom registracije, bodo prav tako shranjeni. Uporabniki, ki pustijo komentarje ali se registrirajo za uporabniške račune, imajo možnost zahtevati izvoženo datoteko s svojimi osebnimi podatki, ki jih hrani Offline casinos. Prav tako lahko zahtevajo odstranitev nekaterih podatkov; vendar morajo biti določeni podatki ohranjeni iz varnostnih, upravljavskih ali pravnih razlogov.